Constant evolució

A Colet sempre hem mantingut una constant evolució, adaptant-nos a cada època, però respectant la tradició i els valors des de l’origen.

Formem el nostre equip per poder assessorar els clients amb professionalitat i oferir una atenció personalitzada.

Controlem tots els processos productius i comercials per assegurar la qualitat i la seguretat alimentària.

1880

Inicis

Durant aquest any quan Jaume Colet inicia l’activitat amb la compra venda de bestiar viu.

Al tracte de bestiar hi suma una vaqueria que portarà la llet fresca a la ciutat de Tarragona.

Paral·lelament, comença l’activitat de sacrifici i distribució de canals a les carnisseries de la ciutat.

1920

Vaqueria

Relleu generacional

Durant aquest any quan Lluís Colet continua l’activitat de compra de bestiar viu, sacrifici i distribució de canals a les carnisseries de Tarragona.

1930

1965

3a generació

Amb Lluís Colet Sancho, la tercera generació, arriba la modernització de l’empresa, incorporant nous processos i tecnologia al procés productiu.

L’empresa fa una expansió incorporant la venda de carns i elaborats carnis als supermercats i grans superfícies comercials.

Ens traslladem del nucli antic de Tarragona a les noves instal·lacions al Polígon Francolí, cosa que ens permet augmentar la capacitat productiva i d’emmagatzematge de carns fresques i congelades.

1988

Trasllat

1995

4a generació

Lluís i Xavier, succeeixen en la direcció al seu pare, convertint-se en la quarta generació vinculada al projecte.

Canvien l’enfocament comercial cap al sector d’hoteleria i restauració, coincidint amb l’expansió del model turístic a la Costa Daurada.

Introduim la cuina professional per a l’elaboració de productes de 5ena gamma i inaugurem el nou centre de producció per a satisfer l’augment de demanda d’aquests tipus de productes amb les màximes exigències de qualitat i traçabilitat.

2014

5a Gamma