A Colet sempre hem mantingut una constant evolució, adaptant-nos a cada època, però respectant la tradició i els valors des de l’origen.
Formem el nostre equip per poder assessorar els clients amb professionalitat i oferir una atenció personalitzada.
Controlem tots els processos productius i comercials per assegurar la qualitat i la seguretat alimentària.
1880
Inicis
Al tracte de bestiar hi suma una vaqueria que portarà la llet fresca a la ciutat de Tarragona.
Paral·lelament, comença l’activitat de sacrifici i distribució de canals a les carnisseries de la ciutat.
1920
Vaqueria
Relleu generacional
Durant aquest any quan Lluís Colet continua l’activitat de compra de bestiar viu, sacrifici i distribució de canals a les carnisseries de Tarragona.
1930
1965
3a generació
Amb Lluís Colet Sancho, la tercera generació, arriba la modernització de l’empresa, incorporant nous processos i tecnologia al procés productiu.
L’empresa fa una expansió incorporant la venda de carns i elaborats carnis als supermercats i grans superfícies comercials.
Ens traslladem del nucli antic de Tarragona a les noves instal·lacions al Polígon Francolí, cosa que ens permet augmentar la capacitat productiva i d’emmagatzematge de carns fresques i congelades.
1988
Trasllat
1995
4a generació
Lluís i Xavier, succeeixen en la direcció al seu pare, convertint-se en la quarta generació vinculada al projecte.
Canvien l’enfocament comercial cap al sector d’hoteleria i restauració, coincidint amb l’expansió del model turístic a la Costa Daurada.
Introduim la cuina professional per a l’elaboració de productes de 5ena gamma i inaugurem el nou centre de producció per a satisfer l’augment de demanda d’aquests tipus de productes amb les màximes exigències de qualitat i traçabilitat.
2014
5a Gamma